Jeni ne:/, Drama, Fiction, New titles/Ditë e bardhë e fyer

Ditë e bardhë e fyer

L 1,000

  • Autor: Elvira Dones

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-38-1

  • Përkthyes: N.D.

  • Viti i botimit: Nëntor, 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 1000 lekë

Ilir Bejko është emigrant shqiptar që përpiqet deri në vetëmohim të jetë qytetar i denjë. Armikja e tij më e madhe është vetë origjina e tij. Gjatë përpjekjeve për të mbijetuar, njihet me Maks Baumanin, një zviceran i sërës së lartë, por i mbërthyer nga një ves që e largon nga gjithë bota. Iliri gjen dashurinë te Blanka, emigrante kolumbiane që i ka mbijetuar një masakre të tmerrshme në atdheun e saj.

Një dashuri e brishtë e rrethuar nga fantazmat e së shkuarës dhe gabimet e së tashmes.
Rrëfimi karakterizohet nga një analizë e brendshme e hollë që autorja u bën personazheve, të cilët kanë një përmasë të përbashkët: nevojën për të mos u ndier vetëm.

Informacione shtesë

Pesha 402 g