Jeni ne:///Aventurat gazmore të Martinës

Aventurat gazmore të Martinës

L 800

  • Autor: G. Delahaye dhe M. Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-16-1

  • Përkthyes: Zamira Devole

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 lekë

N.D.

Informacione shtesë

Pesha 484 g
Përmasat 23.5 x 20 cm
Nr faqesh

104