Jeni ne:Home/Femijë/Të tjerë/Erdhën pushimet 3/4

Erdhën pushimet 3/4

300 L

  • Autor: Fabienne Raick

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-74-7

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Qershor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme.

Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.