Jeni ne:///Erdhën pushimet 5/6

Erdhën pushimet 5/6

L 300

  • Autor: Francoise Perraud

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-76-1

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Qershor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme.

Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.

Informacione shtesë

Pesha 158 g
Përmasat 28 x 19 cm
Nr faqesh

48