Jeni ne:/, Të tjerë, Femijë/Gëzuar ditëlindjen Kamila

Gëzuar ditëlindjen Kamila

L 300

  • Autor: Ferdinando Albertazzi

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-18-5

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Kamila është një vogëlushe e këndshme, e dashur dhe plot gjallëri.

Në datëlindjen e shokut të saj, Tomazit, ajo i bëri një dhuratë shumë të veçantë… dhuratë që s’mund të blihet me para!

Informacione shtesë

Pesha 77 g
Përmasat 19 x 12 cm
Nr faqesh

48