Jeni ne:Home/Autorë të huaj, Të tjerë, Femijë/Një dashuri për Kamilën

Një dashuri për Kamilën

300 L

  • Autor: Ferdinando Albertazzi

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-15-4

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Kamila s’ka aspak ndërmend të lidhë miqësi me shikun e saj të ri. Megjithatë, Simoni përpiqet të bisedojë me të, dëshiron t’i bëjë një dhuratë fantastike dhe në klasë I buzëqesh pareshtur.

Kur mësuesja u cakton një detyrë në çift, Kamila do të zbulojë te Simoni një shok vërtet të veçantë!