Jeni ne:/, Stilton, Tituj të rinj, Femijë/Një miush fisnik I vërtetë nuk hedh… Vickla!

Një miush fisnik I vërtetë nuk hedh… Vickla!

L 500

  • Autori: Geronimo Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-084

  • Përkthyesi: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Shtator 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 500 lekë

Ç’figurë të shëmtuar prej miu gjirizi të fëlliqur bëri im kushëri Çarku në festën e konteshës Snobikiatis! Kroi hundët me putra, kroi veshët me gishtin e vogël… dhe të gjithë u tallën me të!

Por nuk është e vështirë të bëhesh një miush fisnik:mjafton t’i hedhësh një sy udhëzuesit fort zbavitës të Sjelljes Sqimatare!

Informacione shtesë

Pesha 140 g
Përmasat 18.6 x 14.2 cm
Nr faqesh

128