Jeni ne:/, Përralla, Femijë/Olivia dhe princesha përrallore

Olivia dhe princesha përrallore

L 400

  • Autor: Ian Falconer

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-31-4

  • Përkthyes: Aida Baro

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 400 lekë

N.D.

Informacione shtesë

Pesha 212 g
Përmasat 27.9 x 21.6 cm
Nr faqesh

40