Jeni ne:/, Martina, Përralla, Femijë/Pasionet e mëdha të Martinës

Pasionet e mëdha të Martinës

L 800

  • Autor: Gilbert Delahaye dhe Marcel Marlier

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-21-1

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Nëntor 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 800 Lekë

….

Informacione shtesë

Pesha 529 g
Përmasat 24.1 x 20.6 cm
Nr faqesh

104