Jeni ne:/, Përralla, Femijë/Princër dhe princesha 1

Princër dhe princesha 1

L 650

  • Autori: Anton Papleka

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-20-3

  • Përkthyesi: N.D.

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 650 lekë

Në ketë libër do të gjeni katë përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Bardha dhe Roza, Princi dhe jetimja, Lëkura nga një mijë kafshë, Pata e artë, si dhe Gishtëza nga Hans Kristian Andersen.

Informacione shtesë

Pesha 389 g
Përmasat 21.2 x 20.18 cm
Nr faqesh

100