Jeni ne:/, Përralla, Femijë/Princër e Princesha 2

Princër e Princesha 2

L 650

  • Autori: Anton Papleka

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-20-3

  • Përkthyesi: N.D.

  • Viti i botimit: 2012

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 650 lekë

Në ketë libër do të gjeni tri përralla të perzgjedhura të Vëllezërve Grim: Princi Zabjak, Vëllathi e motërza dhe Këpucët e ballos, si dhe Mjellmat e egra, nga Hans Kristian Andersen.