Jeni ne:/, Të tjerë, Femijë/Shpikje dhe zbulime

Shpikje dhe zbulime

L 500

  • Autori: Giulia Bartalozzi

  • ISBN-10(13): 978-99943-40-97-2

  • Përkthyesi: Roland Kajca

  • Viti i botimit: 2008

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 500 lekë

N.D.

Informacione shtesë

Pesha 296 g
Përmasat 23.3 x 19.5 cm
Nr faqesh

31