Jeni ne:/, Përralla, Femijë/Shtrati i Prindërve

Shtrati i Prindërve

L 450

  • Autori: Christine Naumann-Villemin

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-40-1

  • Përkthyesi: Zamira Devole

  • Viti i botimit: 2012

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 450 lekë

Çdo natë, arushi Leo fle në dhomën e prindërve. Një herë sepse i trembet pickimit të mushkonjave, një hjerë sepse ka vapë ose ka shumë etje…justifikimet ndryshojnë vazhdimisht, sepse ai ka shumë dëshirë të flejë i kruspullosur midis gëzofit të butë e të ngrohtë të prindërve të tij.

Por, nata e madhe e dimërit po afron dhe Leoja duhet tëmësohet patjetër të flejë vetëm…

Informacione shtesë

Pesha 334 g
Përmasat 21 x 23.5 cm
Nr faqesh

32