Jeni ne:/, Më të shiturit, Stilton, Femijë/Stilton – Histori Gazmore 22

Stilton – Histori Gazmore 22

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-24-6

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Sekreti i familjes Terribraks

Në Luginën Misterioze gjendet Kështjella e çuditshme e familjes Terribraks.
Ah, sa të qeshura rrëqethëse me rrengjet që punonte gjysh Frankenshtajni!

Dhe sa shumë aventura të çuditshme na presin mes mumieve misterioze, kanarinave egërshane dhe fantazmave hokatare!

Informacione shtesë

Pesha 159 g
Përmasat 18.6 x 14.2 cm
Nr faqesh

128