Jeni ne:/, Më të shiturit, Stilton, Femijë/Stilton – Histori Gazmore 23

Stilton – Histori Gazmore 23

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-228-32-1

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Dhjetor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Ato pushime supermiushore në pensionin Miramiushka

Për tërë mocarelën e botës, sa shumë aventura më ndodhën para pushimeve!
Shpëtova teto Lipën nga zjarri, m’u përmbyt zyra, Mbreti i Patatinave me Djathë më kërcënoi se do të m’i shkulte mustaqete do të m’i jepte në putër… dhe midhjet e fërguara më ranë plumb në stomak!

Informacione shtesë

Pesha 146 g
Përmasat 18.6 x 14.2 cm
Nr faqesh

128