Jeni ne:/, Stilton, Femijë/Vetë i kërkove këto pushime, Stilton?
Shiko shportën “Stilton – Histori Gazmore 21” has been added to your cart.

Vetë i kërkove këto pushime, Stilton?

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-175-46-5

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Dhjetor 2014

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Numri 17. Vetë i kërkove këto pushime, Stilton?

“Po kush dreqin ma mbushi mendjen që të nisesha për në Puerto Gërmadhë? Pushime të tmerrshme: ngado më ndiqnin peshkaqenët e furrtaret, përvëlova turiçkat në diell, m’u desh të hidhesha me parashutë dhe të bëja alpinizëm ekstrem…

Për gjithë kaçkavallin e botës, mezi pres të kthehem në shtëpi që të çlodhem!”

Informacione shtesë

Pesha 160 g
Përmasat 19 x 14 cm
Nr faqesh

128