Junot Diaz

Junot Diaz është autori i koleksionit me tregime të shkurtra "I mbytur" dhe shkrimet e tij janë publikuar te New Yorker, Paris Review, The Best American Short Stories. Ai lindi në San Domingo, në Republikën Dominikane, u rrit në Nju-Xhersi dhe aktualisht jeton në Nju Jork.

Junot Diaz

Libra të autorit