Lisa Brennan-Jobs

Lisa Brennan-Jobs, (17 maj 1978) është e bija e bashkëthemeluesit të Apple-it, Steve Jobs dhe artistes Chrisann Brennan. Për shumë vjet, i ati ia mohoi atësinë, duke shpënë kështu në gjyqe dhe spekulime pa fund. Më në fund, babë e bijë u pajtuan. Lisa Brennan-Jobs ka punuar si gazetare në revista të ndryshme.

Lisa Brennan-Jobs

Libra të autorit