Dashuri e huaj

800 Lekë

Dashuri e huaj, një nga prozat më tërheqëse të botuara këto vitet e fundit. Me stil të veçantë, me frazë të zhdërvjellët, me dialog të natyrshëm ai rreshtohet me dinjitet midis romaneve më të mirë. Në dramën e heroinës së librit secila prej nesh do të rijetojë një pjesë të dramës së vet, si pjellë e kësaj toke të ashpër dhe të dashur. Një roman ku historia e dhimbshme e një populli të tërë ndërthuret me historinë e një vajze të re, të mbushur me iluzione dhe me ëndrra për të ardhmen. Një histori sa e ndërlikuar në vështrim të parë dhe e kollajtë për tu gjykuar, aq dhe e natyrshme. Gabimet janë njerëzore dhe si të tilla të pranueshme, të korrigjueshme, të falshme. Duke shkelur në një terren jo të panjohur, autorja Elvira Dones vjen për të na sjellë një roman të shkruar me dashuri, sa të veçante aq dhe origjinal, për tu rreshtuar pa frikë dhe plot dinjitet në radhët e prozatorëve të rinj, të talentuar. UNIVERSI SHQIPTAR I LIBRIT, Nr. 4, 1998

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-80-9
Pesha: 323 g
Numri faqeve: 290

Përshkrimi

Dashuri e huaj, një nga prozat më tërheqëse të botuara këto vitet e fundit. Me stil të veçantë, me frazë të zhdërvjellët, me dialog të natyrshëm ai rreshtohet me dinjitet midis romaneve më të mirë. Në dramën e heroinës së librit secila prej nesh do të rijetojë një pjesë të dramës së vet, si pjellë e kësaj toke të ashpër dhe të dashur. Një roman ku historia e dhimbshme e një populli të tërë ndërthuret me historinë e një vajze të re, të mbushur me iluzione dhe me ëndrra për të ardhmen. Një histori sa e ndërlikuar në vështrim të parë dhe e kollajtë për tu gjykuar, aq dhe e natyrshme. Gabimet janë njerëzore dhe si të tilla të pranueshme, të korrigjueshme, të falshme. Duke shkelur në një terren jo të panjohur, autorja Elvira Dones vjen për të na sjellë një roman të shkruar me dashuri, sa të veçante aq dhe origjinal, për tu rreshtuar pa frikë dhe plot dinjitet në radhët e prozatorëve të rinj, të talentuar. UNIVERSI SHQIPTAR I LIBRIT, Nr. 4, 1998

Informacion mbi librin

Autori

Elvira Dones

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-175-80-9

Kategoria

Botime artistike

Nënkategoria

Dramë

Seria

Koleksioni

Përkthyesi

Titulli origjinal

Viti botimit

2015

Pesha

323 g

Numri faqeve

290