I love Tom Hanks

800 Lekë

Elvira Dones, autorja e mirënjohur e romanit Yjet nuk vishen kështu risjell në një botim të ri një përmbledhje tregimesh të përkufizuara nga vetë ajo si përralla moderne. Këto tregime na zbulojnë dhimbjet e një të kaluare të errët, të cilën shqiptarët e përballojnë me ironinë dhe durimin e një të dënuari të pashpresë.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-41-0
Pesha: 320 g
Numri faqeve: 262

Përshkrimi

Elvira Dones, autorja e mirënjohur e romanit Yjet nuk vishen kështu risjell në një botim të ri një përmbledhje tregimesh të përkufizuara nga vetë ajo si përralla moderne. Këto tregime na zbulojnë dhimbjet e një të kaluare të errët, të cilën shqiptarët e përballojnë me ironinë dhe durimin e një të dënuari të pashpresë.

Informacion mbi librin

Autori

Elvira Dones

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-175-41-0

Kategoria

Botime artistike

Nënkategoria

Të tjerë

Seria

Koleksioni

Përkthyesi

Titulli origjinal

Viti botimit

2014

Pesha

320 g

Numri faqeve

262