Dimri i njerëzve

800 Lekë

Për masakrën e Srebrenicës dhe për pasojat e shkaqet e luftës në Bosnjë, ju ftojmë të lexoni romanin "Dimri i njerëzve" të autorit Lionel Duroy. Një shkrim i dhimbsur, sqarues e paqtues.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-4197-5-0
Pesha: 356 g
Numri faqeve: 297

Përshkrimi

Për masakrën e Srebrenicës dhe për pasojat e shkaqet e luftës në Bosnjë, ju ftojmë të lexoni romanin "Dimri i njerëzve" të autorit Lionel Duroy. Një shkrim i dhimbsur, sqarues e paqtues.

Informacion mbi librin

Autori

Lionel Duroy

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-4197-5-0

Kategoria

Botime joartistike

Nënkategoria

Të tjerë

Seria

Koleksioni

Përkthyesi

Krenar Hadëri

Titulli origjinal

Lhiver des hommes

Viti botimit

2014

Pesha

356 g

Numri faqeve

297