Kopshti zologjik i përrallave

600 Lekë

Libër me përralla për fëmijë, i shkruar me shumë mjeshtëri nga Giani Rodari dhe ilustruar nga Fulvio Testa.

Kategoria:
ISBN: 978-99956-58-50-2
Pesha: 546 g
Numri faqeve: 40

Përshkrimi

Libër me përralla për fëmijë, i shkruar me shumë mjeshtëri nga Giani Rodari dhe ilustruar nga Fulvio Testa.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-99956-58-50-2

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Lo zoo delle storie

Viti botimit

2010

Pesha

546 g

Numri faqeve

40