Parajsa Gogolëve

800 Lekë

Për sa i përket familjes, mamaja u zhduk përsëri, duke më lënë në derë kalamajtë dhe Pëtija filloi të ëndërrojë babagjyshër gogolë. Për sa i përket zemrës, teto Zhylia u josh nga natyra ime prej dashi (dash kurbani). Për sa i përket punës, bomba e parë shpërtheu në repartin e lodrave, pesë minuta pasi kalova unë. E dyta, pesëmbëdhjetë ditë më vonë, në repartin e pulovrave mu përballë meje. Meqë isha i pranishëm edhe në shpërthimin e tretë, të gjithë e morën me mend të vërtetën. Po pse më bien të gjitha mua xhanëm? Duhet të kem ndonjë dhunti…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-49-4
Pesha: 262 g
Numri faqeve: 236

Përshkrimi

Për sa i përket familjes, mamaja u zhduk përsëri, duke më lënë në derë kalamajtë dhe Pëtija filloi të ëndërrojë babagjyshër gogolë. Për sa i përket zemrës, teto Zhylia u josh nga natyra ime prej dashi (dash kurbani). Për sa i përket punës, bomba e parë shpërtheu në repartin e lodrave, pesë minuta pasi kalova unë. E dyta, pesëmbëdhjetë ditë më vonë, në repartin e pulovrave mu përballë meje. Meqë isha i pranishëm edhe në shpërthimin e tretë, të gjithë e morën me mend të vërtetën. Po pse më bien të gjitha mua xhanëm? Duhet të kem ndonjë dhunti…

Informacion mbi librin

Autori

Daniel Pennac

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-124-49-4

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Humor,Të tjerë

Përkthyesi

Margarita Skenderaj

Titulli origjinal

Au bonheur des ogres

Viti botimit

2012

Pesha

262 g

Numri faqeve

236