Vëllezër e motra

300 Lekë

Kur jemi midis vëllezërve dhe motrave ndihemi mirë dhe të mbrojtur. Ata na shoqërojnë, na ndihmojnë të rritemi dhe ne i duam shumë. Por ndonjëherë grindemi, ndonjëherë pajtohemi. Kur nuk kemi vëllezër ose motra, mund të zgjedhim një shok ose një shoqe dhe ta bëjmë vëlla ose motër zemre.

Kategoria:
ISBN: 978-9928-124-78-4
Pesha: 182 g
Numri faqeve: 32

Përshkrimi

Kur jemi midis vëllezërve dhe motrave ndihemi mirë dhe të mbrojtur. Ata na shoqërojnë, na ndihmojnë të rritemi dhe ne i duam shumë. Por ndonjëherë grindemi, ndonjëherë pajtohemi. Kur nuk kemi vëllezër ose motra, mund të zgjedhim një shok ose një shoqe dhe ta bëjmë vëlla ose motër zemre.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

300 Lekë

ISBN

978-9928-124-78-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Zamira Devole

Titulli origjinal

Frère et soeur

Viti botimit

2012

Pesha

182 g

Numri faqeve

32