Sekrete bukurie dhe mirëqënieje (Libri i Dietave)

800 Lekë
Për të gjitha femrat që kujdesen për formën, bukurinë dhe mirëqenien e tyre. Me më shumë se 100 ushtrime gjimnastikore të ilustruara, për të arritur formën ideale.
Kategoria:
Përktheu:Elona Toro
ISBN: 978-9928-124-81-4
Pesha: 318 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Për të gjitha femrat që kujdesen për formën, bukurinë dhe mirëqenien e tyre. Me më shumë se 100 ushtrime gjimnastikore të ilustruara, për të arritur formën ideale.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-124-81-4

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Mjekësi

Përkthyesi

Elona Toro

Titulli origjinal

Objectif Minceur

Viti botimit

2012

Pesha

318 g

Numri faqeve

128

Recensione