Një fjalë e jotja

550 Lekë

E nderuar me Çmimin Biblioteka Breve 2005, Një fjalë e jotjaështë portreti i dy grave - një prurje e jashtëzakonshme në narrativën spanjolle aktuale, i dy projektimeve të së njëjtës pasqyrë deformuese, i dy trajektoreve jetësore, njëra e drejtuar nga hiçi, e ashpër, e parë nga një jetë e trishtë dhe tjetra drejt një së ardhmeje me shpresë, e parë nga një jetë e falur; dhe mes tyre mëshira dhe falja.

Kategoria:
ISBN: 978-99943-40-29-3
Pesha: 320 g
Numri faqeve: 256

Përshkrimi

E nderuar me Çmimin Biblioteka Breve 2005, Një fjalë e jotjaështë portreti i dy grave - një prurje e jashtëzakonshme në narrativën spanjolle aktuale, i dy projektimeve të së njëjtës pasqyrë deformuese, i dy trajektoreve jetësore, njëra e drejtuar nga hiçi, e ashpër, e parë nga një jetë e trishtë dhe tjetra drejt një së ardhmeje me shpresë, e parë nga një jetë e falur; dhe mes tyre mëshira dhe falja.

Informacion mbi librin

Autori

Cmimi

550 Lekë

ISBN

978-99943-40-29-3

Kategoria

Botime letrare

Nënkategoria

Romancë

Përkthyesi

Flutura Pulaci

Titulli origjinal

Una palabra tuya

Viti botimit

2007

Pesha

320 g

Numri faqeve

256