Si të mposhtësh shqetësimet dhe të fillosh të jetosh

700 Lekë

Në këtë libër ju do të mësoni si:Të eleminoni menjëherë pesëdhjetë për qind të shqetësimeve që lidhen me biznesin; Të pakësoni shqetësimet financiare; Ta ktheni kritikën në avantazhin tuaj, Të shmangni lodhjen dhe të vazhdoni të dukeni të rinj; Ti shtoni një orë në ditë orëve që rrini zgjuar; Të jeni veten dhe të jeni vetvetja: Mos harroni se nuk ka të dytë si ju në botë!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99956-58-51-9
Pesha: 390 g
Numri faqeve: 382

Përshkrimi

Në këtë libër ju do të mësoni si:Të eleminoni menjëherë pesëdhjetë për qind të shqetësimeve që lidhen me biznesin; Të pakësoni shqetësimet financiare; Ta ktheni kritikën në avantazhin tuaj, Të shmangni lodhjen dhe të vazhdoni të dukeni të rinj; Ti shtoni një orë në ditë orëve që rrini zgjuar; Të jeni veten dhe të jeni vetvetja: Mos harroni se nuk ka të dytë si ju në botë!

Informacion mbi librin

Autori

Dale Carnegie

Cmimi

700 Lekë

ISBN

978-99956-58-51-9

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Udhëzues

Përkthyesi

Pranvera Xhelo

Titulli origjinal

How to Stop Worrying and Start Living

Viti botimit

2010

Pesha

390 g

Numri faqeve

382