Arti për të fituar miq dhe pushtet

600 Lekë

Në këtë libër ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në bizmes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare. Carnegie, me shembujt nga jeta e personaliteteve më të njohur, në Amerikë dhe Europë, tregon se zbatimi i rregullave të arta të komunikimit, ka ndihmuar mijëra personazhe të arrijnë famë dhe pushtet.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-99943-83-95-7
Pesha: 206 g
Numri faqeve: 192

Përshkrimi

Në këtë libër ju do të mësoni se nëpërmjet një komunikimi të frytshëm në jetën e përditshme, do të keni sukses në bizmes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare. Carnegie, me shembujt nga jeta e personaliteteve më të njohur, në Amerikë dhe Europë, tregon se zbatimi i rregullave të arta të komunikimit, ka ndihmuar mijëra personazhe të arrijnë famë dhe pushtet.

Informacion mbi librin

Autori

Dale Carnegie

Cmimi

600 Lekë

ISBN

978-99943-83-95-7

Kategoria

Botime joletrare

Nënkategoria

Udhëzues

Përkthyesi

Artan Starvoi

Titulli origjinal

How to Win Friends and Influence People

Viti botimit

2006

Pesha

206 g

Numri faqeve

192