Me notat e zemrës

500 Lekë

Një grup i njohur i muzikës pop ka ardhur të regjistrojë albumin e ri në Miushford! Do të jetë një rast i papërsëritshëm për të dëgjuar shumë muzikë të mirë dhe për të lidhur miqësi të reja, duke zbuluar edhe talente të fshehura...

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-310-93-4
Pesha: 368 g
Numri faqeve: 126

Përshkrimi

Një grup i njohur i muzikës pop ka ardhur të regjistrojë albumin e ri në Miushford! Do të jetë një rast i papërsëritshëm për të dëgjuar shumë muzikë të mirë dhe për të lidhur miqësi të reja, duke zbuluar edhe talente të fshehura...

Informacion mbi librin

Autori

Tea Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-310-93-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Tea Sisters

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Sulle note del cuore

Viti botimit

2020

Pesha

368 g

Numri faqeve

126