Çfarë të bëjmë me problemet?

800 Lekë

Për çfarë na shërbejnë vështirësitë? Ato na sfidojnë, na formojnë, na nxitin dhe na ndihmojnë të zbulojmë sa të fortë, të guximshëm dhe të zotë jemi. Ndonëse nuk i kemi fort qejf, ato na ndryshojnë në mënyra krejt të papritura. Pra, çfarë do të bëje, po të gjendeshe përballë një vështirësie? Është e gjitha në dorën tënde.

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-02-1
Pesha: 0.24 g
Numri faqeve: 40

Përshkrimi

Për çfarë na shërbejnë vështirësitë? Ato na sfidojnë, na formojnë, na nxitin dhe na ndihmojnë të zbulojmë sa të fortë, të guximshëm dhe të zotë jemi. Ndonëse nuk i kemi fort qejf, ato na ndryshojnë në mënyra krejt të papritura. Pra, çfarë do të bëje, po të gjendeshe përballë një vështirësie? Është e gjitha në dorën tënde.

Informacion mbi librin

Autori

Kobi Yamada

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-162-02-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç,12-18 vjeç

Përkthyesi

Aida Baro

Titulli origjinal

What do you do whith a problem?

Viti botimit

2022

Pesha

0.24 g

Numri faqeve

40