Ishulli i thesarit fantazëm

500 Lekë

Ah, çpushime të tmerrshme në Detet e Jugut! Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme. Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze...

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-30-5
Pesha: 170 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Ah, çpushime të tmerrshme në Detet e Jugut! Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme. Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze...

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-248-30-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Lisola del tesoro fantazma

Viti botimit

2017

Pesha

170 g

Numri faqeve

128