Një shoqe për kokë

800 Lekë

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina është e sëmurë Martina gatuan Martina shkon në shkollë Martina mbron natyrën Martina dhe princi misterioz

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-248-25-1
Pesha: 518 g
Numri faqeve: 104

Përshkrimi

Martina, një botim i ri për fëmijë nga mosha 7-10 vjeç, përmban pesë tregime të ndryshme: Martina është e sëmurë Martina gatuan Martina shkon në shkollë Martina mbron natyrën Martina dhe princi misterioz

Informacion mbi librin

Autori

Gilbert Delahage & Marcel Marier

Cmimi

800 Lekë

ISBN

978-9928-248-25-1

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

Seria

Aventurat e Martinës

Përkthyesi

Tereza Babasuli

Titulli origjinal

Une amie pour la via!

Viti botimit

2017

Pesha

518 g

Numri faqeve

104