Për tërë mocarelën e botës…fitova lotomiushin!

500 Lekë

Kush ka fituar një mijë milionë në llotarinë e Lotomiushit? Kush? Kush? Kush? Mister! Fakti është që çarku u bë super i pasur si me magji: supermegaalametmakine, kështjellë, helikopter… miushiut të shkretë I hyri vetja në qejf, por nuk e di çe pret, ciut!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-200-85-3
Pesha: 160 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Kush ka fituar një mijë milionë në llotarinë e Lotomiushit? Kush? Kush? Kush? Mister! Fakti është që çarku u bë super i pasur si me magji: supermegaalametmakine, kështjellë, helikopter… miushiut të shkretë I hyri vetja në qejf, por nuk e di çe pret, ciut!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-200-85-3

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Per mille mozzarelle...ho vinto al tototopo!

Viti botimit

2016

Pesha

160 g

Numri faqeve

128