Në mbrëterinë e fantasizë 2

1000 Lekë

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë. Të dashur miq, Ejani e më bëni shoqëri në këtë udhëtim aventuror në Mbretërinë e Fantazisë! Edhe këtë herë, do të takoj Floridianën, Mbretëreshën e Zanave. Do të nisemi mbi flatrat e praruara të Dragoit të Ylberit, do të kaptojmë vendin me erë të rëndë të katallanëve, vendin oreksndjellës të Ëmbëlsirave, vendin zbavitës të Lodrave dhe vendin rrëzëllues të Arit. Vetëm se kësaj here detyra ime do të jetë edhe më e vështirë: duhet të zbuloj SEKRETIN misterioz të LUMTURISË. Ejani pas meje… Do ta zbuloni edhe ju!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-175-30-4
Pesha: 486 g
Numri faqeve: 384

Përshkrimi

Aventurat gazmore të një miushi gazetar, familjes dhe miqve të tij, në një botë ku heroi ynë fiton gjithmonë. Të dashur miq, Ejani e më bëni shoqëri në këtë udhëtim aventuror në Mbretërinë e Fantazisë! Edhe këtë herë, do të takoj Floridianën, Mbretëreshën e Zanave. Do të nisemi mbi flatrat e praruara të Dragoit të Ylberit, do të kaptojmë vendin me erë të rëndë të katallanëve, vendin oreksndjellës të Ëmbëlsirave, vendin zbavitës të Lodrave dhe vendin rrëzëllues të Arit. Vetëm se kësaj here detyra ime do të jetë edhe më e vështirë: duhet të zbuloj SEKRETIN misterioz të LUMTURISË. Ejani pas meje… Do ta zbuloni edhe ju!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

1000 Lekë

ISBN

978-9928-175-30-4

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Secondo viaggio nel Regno della Fantasia

Viti botimit

2014

Pesha

486 g

Numri faqeve

384