Buzëqeshja e Mona miushizës

500 Lekë

Mona Miushiza fsheh një sekret! Miushardo da Zhvinçi kishte fshehur pas tablosë së saj disa shenja të veçanta misterioze… Nuhatja ime prej miushi më thotë që këtu fshihet një thesar. Skeni dëgjuar gjë për të? Doni të vini me mua, apo jo? Na pret një gjueti thesari për tu pirë në kupë. Fjalë nderi e Jeronim Stiltonit!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-96-0
Pesha: 161 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Mona Miushiza fsheh një sekret! Miushardo da Zhvinçi kishte fshehur pas tablosë së saj disa shenja të veçanta misterioze… Nuhatja ime prej miushi më thotë që këtu fshihet një thesar. Skeni dëgjuar gjë për të? Doni të vini me mua, apo jo? Na pret një gjueti thesari për tu pirë në kupë. Fjalë nderi e Jeronim Stiltonit!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-96-0

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il sorriso di Monna Topisa

Viti botimit

2013

Pesha

161 g

Numri faqeve

128