Anija e macokëve piratë

500 Lekë

Keni dëgjuar ndonjëherë të flitet për Piratin e Zi që u kall tmerrin miushëve? Jo? Lum ju! Është tmerri i tërë deteve, makthi më i zi i çdo miushi. Mos më thoni pastaj që ky sështë ters… po përse duhet të më rastiste pikërisht mua të bija rob në anijen e tij…

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-162-75-5
Pesha: 132 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Keni dëgjuar ndonjëherë të flitet për Piratin e Zi që u kall tmerrin miushëve? Jo? Lum ju! Është tmerri i tërë deteve, makthi më i zi i çdo miushi. Mos më thoni pastaj që ky sështë ters… po përse duhet të më rastiste pikërisht mua të bija rob në anijen e tij…

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-162-75-5

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

Il galeone dei Gatti Pirati

Viti botimit

2013

Pesha

132 g

Numri faqeve

128