Janë krishtlindjet, Stilton.

500 Lekë

Gjithçka dukej gati për darkën e Krishtlindjeve me familjen time. Oh, i gjori unë, çprag Krishtlindjesh i pabesueshëm që më priste! Mblodha njëqind mijë bombone me djathë, një kamion më shkeli bishtin, madje më mori flakë edhe shtëpia. Por sa shumë brejtës më erdhën në ndihmë! Eh, për Krishtlindje të gjithë bëhen zemërmirë. Sa mirë sikur të ishte gjithë vitin kështu!

Autori:
Kategoria:
ISBN: 978-9928-4197-3-6
Pesha: 136 g
Numri faqeve: 128

Përshkrimi

Gjithçka dukej gati për darkën e Krishtlindjeve me familjen time. Oh, i gjori unë, çprag Krishtlindjesh i pabesueshëm që më priste! Mblodha njëqind mijë bombone me djathë, një kamion më shkeli bishtin, madje më mori flakë edhe shtëpia. Por sa shumë brejtës më erdhën në ndihmë! Eh, për Krishtlindje të gjithë bëhen zemërmirë. Sa mirë sikur të ishte gjithë vitin kështu!

Informacion mbi librin

Autori

Jeronim Stilton (Elisabetta Dami)

Cmimi

500 Lekë

ISBN

978-9928-4197-3-6

Kategoria

Botime për fëmijë dhe të rinj

Nënkategoria

3-12 vjeç

Seria

Histori gazmore

Përkthyesi

Agim Doksani

Titulli origjinal

E natale, Stilton!

Viti botimit

2013

Pesha

136 g

Numri faqeve

128