Navigating in:»», Others, Childrens»A jemi të Lirë?

A jemi të Lirë?

L 250

  • Autori: Anissa Castel

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-87-8

  • Përkthyesi: Amantia Kapo

  • Viti i botimit: 2012

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 250 lekë

Pse disa njerëz janë të lirë e disa jo? Nga e dimë që dikush është i lirëndërkohë që shumë të tjerë rreth tij duken si skllevër? A duket nga jashtë nëse jemi të lirë apo jo? Nëse po, atëherë shpirtat e lirë do të ishin të dallueshëm për shkak të paturpësisë së tyre, mungesës së respektit ndaj rregullave dhe dëshirës për të bërë çfarë të duan.

Ndoshta liria është më shumë diçka e brendshme, një përvojë intime? Atëherë të jesh i lirë do të thotë të mos ndikohesh nga njerëzit, të marrësh vendime vetëm pasi njeh pasojat e të mos varesh nga të tjerët.

Additional information

Weight 120 g
Dimensions 20.1 × 12.8 cm
Pages

80

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A jemi të Lirë?”

Vulnerability Scanner