Navigating in:»»»»Anglishtja për të shkruar

Anglishtja për të shkruar

L 500

  • Autor: Të ndryshëm

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-17-3

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Ky libër është çelësi për të shkruar pa gabime në jetën private dhe në atë profesionale.
Me 1000 fjali për të gjitha situatat e komunikimit, ky libër ju mëson si të përdorni të gjitha llojet e korrespondencës: letra, CV, e-mail dhe mesazhe (SMS).

Gjithashtu, ky libër përmban edhe informacione mbi qytetërimin, teste vetëvlerësimi dhe përmbledhje të gramatikës angleze.

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anglishtja për të shkruar”

Vulnerability Scanner