Navigating in:»»»»Anglishtja për të udhëtuar

Anglishtja për të udhëtuar

L 500

  • Autor: Të ndryshëm

  • ISBN-10(13): 978-9928-124-13-5

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: 2011

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Të ndërmarrësh një udhëtim është shumë e vështirë pa ditur anglisht. Edhe nëse vendi që do të vizitoni nuk është Mbretëria e Bashkuar, do t’ju duhet të komunikoni në anglisht me stafin e hotelit, me shoferin e taksisë në aeroport, me njerëzit në rrugë etj.

Udhëtimi është mënyra më e mirë për të praktikuar anglishten në situata reale. “Anglishtja për të udhëtuar” është libri-çelës për të komunikuar lehtësisht gjatë udhëtimit.

Libri është i pajisur me 1000 fjalitë më të domosdoshme për të komunikuar, informacione të shumta praktike, si dhe sekrete për t’u shpëtuar kurtheve të anglishtes.

Gjithashtu, ky libër përmban edhe informacione mbi kulturën, teste vetëvlerësimi dhe përmbledhje të gramatikës angleze.

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anglishtja për të udhëtuar”

Vulnerability Scanner