Navigating in:»», Non fiction, Self help»Arti për të fituar miq dhe pushtet

Arti për të fituar miq dhe pushtet

L 600

  • Autor: Dale Carnegie

  • ISBN-10(13): 978-99943-83-95-5

  • Përkthyes: Artan Stavroi

  • Viti i botimit: 2006

  • Nr. i botimit: I katërt

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 600 Lekë

Arti për të fituar miq dhe pushtet, një nga librat më të njohur të ekspertit të famshëm të komunikimit, Dale Carnegie, është ribotuar në mbi 15 milion kopje në botë.

Çelësi i suksesit në biznes apo politikë, në mësimdhënie apo sipërmarrje, në një marrëdhënie intime apo familjare është një komunikim i frytshëm.

Një udhërrëfyes praktik për marrëdhëniet njerëzore, të cilat nuk ua mëson asnjë shkollë!

Additional information

Weight 206 g
Dimensions 20.5 × 13.5 cm
Pages

192

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Arti për të fituar miq dhe pushtet”

Vulnerability Scanner