Navigating in:»», Poetry»Deti dhe kambanat

Deti dhe kambanat

L 600

  • Autor: Pablo Neruda

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-31-0

  • Përkthyes: Emil Asdurian

  • Viti i botimit: Nëntor 2015

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 600 lekë

Deti dhe kambanat është libër me poezi nga Pablo Neruda.

Additional information

Weight 131 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

82

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deti dhe kambanat”

Vulnerability Scanner