Dieta 17-ditore

L 800

  • Autori: Dr. Mike Moreno

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-00-8

  • Përkthyesi: Aulona Musta

  • Titulli në origjinal: The 17-Day Diet

  • Viti i botimit: Korrik 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Shqip-Albanian

  • Çmimi: 800 lekë

Description

Dieta 17-ditore

Në varësi të peshës që keni në momentin që nisni dietën, por edhe të metabolizmit tuaj, mund të humbisni deri në 5-6 kg, për 17 ditë. Sigurisht, sa më larg peshës ideale të jeni, aq më shumë kilogramë do të humbisni fillimisht.

Me këtë dietë do të humbisni peshë shpejt dhe do të eliminimoni dy pengesat e mëdha të rënies nga pesha: mendimin se nuk mund të bini nën njëfarë peshe të caktuar dhe monotoninë e dietave klasike.

Dr. Mike Moreno shkruan: “Secilin nga ciklet e dietës e kam hartuar në mënyrë të tillë që të përmirësojë një nga sistemet e ndryshme të trupit tonë, duke përfshirë sistemin e tretjes dhe të metabolizmit. “Dieta 17-ditore” jo vetëm që do t’ju përshpejtojë procesin e rënies në peshë dhe do t’ju futë në udhën e jetesës së shëndetshme, por edhe do t’ju kalitë trupin për të luftuar dhjamin!”

Additional information

Weight 325 g
Dimensions 21 × 14 cm

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta 17-ditore”

Vulnerability Scanner