Navigating in:»», Childrens»Ditari i Lasë

Ditari i Lasë

L 300

  • Autori: Roberto Piumini

  • ISBN-10(13): 978-99956-28-49-9

  • Përkthyesi: Natasha Poroçani

  • Viti i botimit: 2009

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 300 lekë

Sa me fat është ai që mban njëditar! Një ditar është më shumëse një mik. Atij I rrëfehen gjëra që një miku shpesh herë nuk mund t'ia thuash. Ndoshta nuk mund t'ia thuash as vetvetes. Një ditar është “vetvetja-mik”.
Ja përse ashtu siç bën dhe Laura, është vërtet bukur t'i gjesh një emër ditarit tënd.

Ndërmjet gjërave që mund t'i rrëfesh, është e mrekullueshme të zgjedhësh më të çmuarën atë që të ngre zemrën peshë, si historia e Amit dhe gjyshit të tij të heshtur.

Additional information

Weight 143 g
Dimensions 19.5 × 12.5 cm
Pages

126

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ditari i Lasë”

Vulnerability Scanner