Ëndrrat

L 300

  • Autori: Etleva Plasa

  • ISBN-10(13): 978-99943-86-71-9

  • Viti i botimit: 2006

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 300 lekë

Ky libër tregon rëndësinë e ëndrrave dhe rolin e tyre në gjendjen dhe humorin tonë. Disa studiues mendojnë se ëndrrat na ndihmojnë për të përballuar stresin. Eshtë e qartë se ëndrrat ndihmojnë në freskimin e mendjes dhe tëtrupit.

Endrrat janë të nevojshme.

Additional information

Weight 185 g
Dimensions 20.5 × 13 cm
Pages

190

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ëndrrat”

Vulnerability Scanner