Navigating in:»»»»Erdhën pushimet 3/4

Erdhën pushimet 3/4

L 300

  • Autor: Fabienne Raick

  • ISBN-10(13): 978-9928-200-74-7

  • Përkthyes: Anida Kisi

  • Viti i botimit: Qershor 2016

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 300 lekë

Seria e librave për fëmijët e kopshteve të moshave të ndryshme.

Libri përmban një histori me 6 episode, ushtrime zbavitëse dhe lojëra të përshtatshme për moshën.

Additional information

Weight 157 g
Dimensions 28 × 19 cm
Pages

48

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Erdhën pushimet 3/4”

Vulnerability Scanner