Navigating in:»», Non fiction, Self help»Filozofia e të jetuarit

Filozofia e të jetuarit

L 500

  • Autor: Jashar Demiri

  • ISBN-10(13): 978-99943-61-19-8

  • Përkthyes: Shqip në origjinal

  • Viti i botimit: 2004

  • Nr. i botimit: I dytë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Autori nëpërmjet përvojave me klientët u jep përgjigje pyetjeve duke ju ndihmuar në identifikimin dhe zgjidhjen e problemeve që keni.

Nëse jeni të shqetësuar për lidhjen tuaj dashurore, për marrëdhëniet seksuale, keni probleme me pagjumësinë apo ankthin, probleme të jetës martesore, atëherë në ketë botim ju do të gjeni shumë përgjigje dhe zgjidhje praktike nga këshillat dhe analizat psikologjike të doktorit të shkencave, Jashar Demiri.

Additional information

Weight 414 g
Dimensions 21 × 14 cm
Pages

399

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Filozofia e të jetuarit”

Vulnerability Scanner