Navigating in:»», Non Albanian authors, Childrens»Hotel Olimpi – Athinaja

Hotel Olimpi – Athinaja

L 300

  • Autori: Sabina Colloredo

  • ISBN-10(13): 978-99956-28-89-5

  • Përkthyesi: Altjana Shkreli

  • Viti i botimit: 2009

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuha: Albanian

  • Çmimi: 300 lekë

Ka dy fytyra, e pamposhtmja Athina. Njëra është ajo kryelarta dhe e akullta e hyjneshës virgjëreshë e luftëtare, e dhënë plotësisht pas zgjuarsisë dhe guximit, pas mijëra betejave të zhvilluara e të fituara, pas epërsisë së pakundërshtueshëm mbi njerëz e hyjni.

Tjetra, ajo e mbajtur fshehur, është fytyra e trishtuar dhe e ftohtë e një hyjneshe e dënuar nga vetë kryelartësia e saj për të qenë vetëm, duke hequr dorë nga lumturia dhe nga dashuria. Një heqje dorë deri madje tepër mizore, edhe për një luftëtare, të pamëshirshme si Paladë Athinaja.

Additional information

Weight 164 g
Dimensions 20.6 × 14.1 cm
Pages

124

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hotel Olimpi – Athinaja”

Vulnerability Scanner