Navigating in:»», Non Albanian authors, Stilton, Childrens»Ishulli i thesarit fantazëm

Ishulli i thesarit fantazëm

L 500

  • Autor: Geronimo Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-248-30-5

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Nëntor 2017

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 lekë

Ah, ç’pushime të tmerrshme në Detet e Jugut!

Në fillim, një udhëtim me gjak të ngrirë në avion, pastaj mbytja e anijes dhe dalja në një ishull të shkretë, ku natën dëgjoheshin zhurma të çuditshme.
Ndoshta është fantazma e Piratit Putërargjendi, në bordin e galerës së tij misterioze…

Additional information

Weight 170 g
Dimensions 14.2 × 18.6 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ishulli i thesarit fantazëm”

Vulnerability Scanner