Navigating in:»»»»Katër miushë në xhunglën e zezë

Katër miushë në xhunglën e zezë

L 500

  • Autor: Jeronim Stilton

  • ISBN-10(13): 978-9928-162-39-7

  • Përkthyes: Agim Doksani

  • Viti i botimit: Mars 2013

  • Nr. i botimit: I parë

  • Gjuhë: Albanian

  • Çmim: 500 Lekë

Numri 6. Katër miushë në xhunglën e zezë 

Keni frikë nga terri? Nga merimangat? Dhe nga maçokët? Vuani nga marramendja?
Miku juaj, Jeronim Stilton, vuante shumë nga këto e frikëra të tjera, por u shërua.
Në këtë numër do qeshni me lot duke lexuar sprovat e çuditshme e të pabesueshme të Jeronimit në Xhunglën e Zezë.

Additional information

Weight 149 g
Dimensions 19 × 14 cm
Pages

128

Customers' review

5 stars 0
4 stars 0
3 stars 0
2 stars 0
1 star 0

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Katër miushë në xhunglën e zezë”

Vulnerability Scanner